Joc conduït

 • L’activitat que proposem per Educació Infantil (P3, P4 i P5) té com a fil conductor el seu caràcter lúdic i la unitat d’espai ja que sempre es farà al mateix entorn, la ludoteca que cada dia muntem a l’espai central de l’escola.
 • DILLUNS: Arts Plàstiques: Experimentaran amb diferents materials, com ara: plastilina, ceres, pintura de dits, temperes, fang, etc. És imprescindible una bata, que guardarem nosaltres i serà retornada, per poder rentar-la, al final de cada trimestre.
 • DIMARTS: Esports i joc: Farem jocs de molts tipus, tots tindran una vesant esportiva important i ens serviran per a treballar l’orientació espacial, la psicomotricitat, i per començar a conèixer els esports més habituals.
 • DIMECRES: Música i moviment: A través de la musica, i sempre a partir del joc, treballarem les capacitats bàsiques com són la concentració i la percepció auditiva, la memòria rítmica, melòdica, la projecció de la veu i la posició corporal.
 • DIJOUS: Ioga per nens: Farem activitats a partir del treball amb el cos, i la respiració i la relaxació.
 • DIVENDRES: Racó del conte: Explicarem un conte amb alguna reflexió, que ens servirà per poder establir una conversa.
 • S’hi podrà participar de DILLUNS a DIVENDRES. També s’hi podrà participar dies esporàdics i en caràcter d’emergència trucant a 671 248 362.
 • La dinàmica de l’activitat és la següent:
 • 16.30h. a 16.45h, berenar.
 • 16.45h. a 17.30h, espai de joc a la ludoteca.
 • 17.30h. a 18h, activitat especifica de cada dia.
 • Edats: P3, P4 i P5.
 • Preus:
1 dia a la setmana18,00€
2 dies a la setmana24,50€
3 dies a la setmana32,45€
4 dies a la setmana38,45€
5 dies a la setmana43,45€
Dia esporàdic6,00€

Mecanografia

Amb aquesta activitat es pretén que els nens i nenes de cursos més superiors tinguin agilitat i rapidesa per escriure amb l’ordinador, ja que en aquests cursos han de fer cada cop més treballs redactats.
Edats: 4t, 5è i 6è.
Preu: 31,50 €
Dies: DIMARTS i DIJOUS de 16.30 a 18h.

Robòtica

 • Els nens i nenes descobriran una eina nova i sorprenent amb la qual treballaran, de forma divertida, habilitats i competències de l’àmbit tecnològic però també de l’àmbit lingüístic i personal. La robòtica, a través del material Lego, permet als alumnes arribar a construir i programar robots amb diversos moviments i funcions mentre es diverteixen i adquireixen nous coneixements tecnològics. Aquest procés, a més, els farà treballar tot d’habilitats personals i competències essencials com la capacitat de reflexió i decisió, la iniciativa, el treball en equip, la creativitat, l’expressió i la comunicació. El material Lego permet treballar a diferents nivells adaptats a les edats i coneixements dels alumnes.
 • Edats i dies: 1r a 4art DIJOUS MIGDIA // 5è i 6è DIMECRES MIGDIA.
 • Preu: 41,00 €

Espai d’estudi

És un espai que té com a objectiu que les nenes i els nens que fan activitats a segona hora, disposin d’un lloc amb ambient d’estudi on realitzar els deures i repassar les matèries en les que es pugui tenir algun dubte o dificultat.
Aquesta activitat estarà atesa per un monitor que resoldrà els dubtes que puguin tenir en qualsevol de les matèries.
Dies: DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES i DIJOUS de 16.30 a 18h.

Anglès 1

Activitat adreçada a l’aprenentatge de l’anglès i que servirà per incrementar vocabulari i consolidar els coneixements adquirits a l’escola. Es una activitat sobretot de joc i per això es dura a terme a l’espai de Joc conduit. Amb un mestre que farà immersió amb anglès.
Edat: P5.
Preu: 23,10€
Dies: DIMARTS de 16.30 a 18h.
El material didàctic necessari per a dur a terme aquesta activitat està inclòs en el preu.

Anglès 2

Activitat adreçada a l’aprenentatge de l’anglès i que servirà per incrementar vocabulari i consolidar els coneixements adquirits a l’escola.
Edat: 1r i 2n.
Preu: 40€
Dies: DIMARTS I DIJOUS de 16:30 a 18h.

Anglès 3

Activitat adreçada a l’aprenentatge de l’anglès i que servirà per incrementar vocabulari i consolidar els coneixements adquirits a l’escola.
Edat: 3r i 4t.
Preu: 40€
Dies: DILLUNS i DIMECRES de 16.30 a 18h.

Anglès 4

Activitat adreçada a l’aprenentatge de l’anglès i que servirà per incrementar vocabulari i consolidar els coneixements adquirits a l’escola.
Edat: 5è i 6è.
Preu: 40€
Dies: DIMARTS I DIJOUS de 18 a 19h.
El material didàctic necessari per a dur a terme aquesta activitat està inclòs en el preu.
A final de curs els aprenentatges adquirits d’angles, seran validats per Exams Catalunya que depèn de cambridge English. Els exàmens es faran a un centre d’Exams Catalunya o un professional d’Exams Catalunya es desplaçarà a un local propi per a fer-los.

Escacs

Iniciació als escacs. És una activitat pensada per passar una bona estona i ajudar a mantenir la concentració. Participaran en diverses competicions juntament amb el club d’escacs Sant Adrià , el club d’escacs Badalona , el consell de l’esport escolar del Barcelonès Nord i altres escoles a la que es convidarà a participar a totes les nenes i nens inscrits a l’activitat.
Edats: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è.
Preu: 16€
Dies: DIMECRES MIGDIA.