Totes les activitats tenen el vistiplau de l’AFA i l’aprovació del Consell Escolar.

COM ENS INSCRIUREM?

 • Els alumnes que ja estiguin fent activitats extraescolars durant el curs 19-20 AUTOMÀTICAMENT quedaran inscrits pel curs 20-21 amb el descompte de 5€ a la quota de setembre. En cas que no vulguin continuar , heu d’enviar un correu electrònic a administracio@ambitescola.cat i notificar la baixa abans del 19 d’agost.
 • Per a formalitzar el procés de noves d’inscripcions podeu fer-ho amb el FORMULARI ON-LINE que trobareu a www.artiesport.cat, a l’apartat INFOFAMÍLIES, a la web de l’escola www.gitanjali.cat o clicant al botó «APUNTA’T» que trobareu a sota de cada descripció d’activitat. Si teniu qualsevol dubte podeu escriure a extraescolars@gitanjali.cat o administració@ambitescola.cat
 • Per formalitzar les inscripcions de les activitats de Piscina, Coral de l’escola, Batukada Infantil i Mecanografia, podeu fer-ho enviant un correu electrònic a extraescolars@gitanjali.cat.

DATES D’INSCRIPCIONS:

 • Per tal de coordinar que l’inici de les activitats es pugui dur a terme en les dates previstes, és important que realitzeu les NOVES inscripcions abans del 19 d’agost de 2020.
 • Totes les NOVES inscripcions que s’hagin entregat abans del 30 de juny de 2020) tindran un descompte de 5€ a la quota de setembre de 2020.

NOUS USUARIS:

 1. Per formalitzar el procés d’inscripció ho podeu fer amb el formulari on-line que trobareu a l’apartat INFOFAMÍLIES de la web www.artiesport.cat, o clicant al botó «APUNTA’T» que trobareu a sota de cada descripció d’activitat.
 2. Com a nous usuaris de l’INFOFAMÍLIES haureu d’accedir-hi (sense introduir cap e-mail ni cap paraula de pas) clicant sobre la tecla verda ENTRAR.
 3. A la següent pantalla haureu de clicar sobre la icona NOVES INSCRIPCIONS D’ACTIVITATS (no detectarà cap alumne) i heu de clicar CONTINUAR.
 4. Escolliu ESCOLA GITANJALI i a partir d’aquest moment ja podeu començar a introduir les vostres dades. Quan finalitzeu el procés i haguem validat les vostres dades, us arribarà un correu
  notificant-vos que la inscripció ha estat realitzada.

INICI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

 • L’1de setembre de 2020 les activitats esportives de competició, a les instal·lacions de l’escola Jungfrau (futbol de 1r a 6è i bàsquet de 3r a 6è).
 • La resta d’activitats extraescolars el dia d’inici del curs exceptuant les activitats de piscina, coral, i mecanografia que començaran a l’octubre.

HORARIS:

 • De 16.30 a 17.45 h els tallers que es desenvolupin a l’escola. De 16.30 a 16.45h tindran un espai per a berenar fins que a les 16.45 h comencin l’activitat.
 • De 16.30 a 18 h els que es facin a les instal·lacions de l’escola Jungfrau. Els monitors d’Àmbit Escola vindran a buscar els nens i nenes a la nostra escola a les 16.30h, estaran un quart d’hora per a berenar i cap a les 16.45h faran l’acompanyament fins a l’escola Jungfrau. Aquests alumnes es podrien recollir quan acabi l’activitat a l’escola Jungfrau.

Aquells alumnes que comencin la seva activitat a les 18h poden disposar, de les 17 fins les 18 h, de l’espai d’estudi a l’escola Jungfrau.

ALUMNES DE P3:

L’inici de les activitats extraescolars per als alumnes de P-3 serà a l’octubre, un cop finalitzat el procés d’adaptació.

Inscripció per alumnes de P-3:

 • A la sala de l’AFA de l’escola el 15 i 16 de setembre de 16.30 a 17.30 h.
 • On-line mitjançant la web de l’escola www.gitanjali.cat o www.artiesport.cat abans del 28 de setembre.

Aconsellats per l’equip de mestres us demanem que els nens i nenes de P3 només facin un parell de dies d’activitats extraescolars dintre de l’escola.

QUORUM:

 • Per al correcte funcionament de les activitats s’adequarà un nombre màxim d’inscrits (segons activitat).
 • Per iniciar totes les activitats caldrà un nombre mínim de 8 inscrits.
 • Les activitats amb places limitades, es respectarà l’ordre d’INSCRIPCIÓ CONFIRMADA i s’obrirà llista d’espera si es supera.

DATES GENERAL:

 • Totes les activitats extraescolars s’allargaran fins l’últim dia del curs 2020-21.
 • Les activitats d’extraescolars faran les festes de lliure disposició de l’escola on es realitza l’activitat.
 • Per poder realitzar les activitats ofertades al migdia NO es necessari quedar-se a menjador.

MOSTRA/FESTIVAL:

 • Al final el curs es lliurarà a tots els nens i nenes un informe de l’activitat.
 • En finalitzar el curs s’organitza la FESTA DE LES EXTRAESCOLARS en la que tots els familiars hi són convidats a gaudir dels aprenentatges que han fet tots els nens i les nenes. Acostuma a ser el primer dissabte de juny al matí.
 • Algunes activitats tenen festivals, concursos i/o mostres durant el curs.

COM DONAR DE BAIXA UNA ACTIVITAT?

Per a donar de baixa una activitat que gestiona Àmbit Escola s’haurà de notificar per correu a administracio@ambitescola.cat., abans de finalitzar el mes en curs.

Per donar de baixa les activitats de Piscina, Coral de l’escola, Batukada Infantil i Mecanografia s’haurà de notificar per correu a extraescolars@gitanjali.cat

QUOTES:

Els tallers seran facturats per l’empresa Àmbit Escola S.L. exceptuant els tallers de: Piscina, batukada, Coral i Mecanografia. Les mensualitats seran girades per banc a mes vençut.

Àmbit Escola facilitarà totes les dades facilitades per les famílies a l’AMPA de l’escola.

Totes les activitats que es duguin a terme a les instal·lacions de l’escola Jungfrau, els monitors d’Àmbit escola passaran a buscar els nens i nenes a l’escola Gitanjali i faran l’acompanyament fins a l’escola Jungfrau.