Aquest curs, amb la finalitat de donar un millor servei i qualitat, Àmbit escola ha creat una nova entitat anomenada Art&Esport dedicada exclusivament a la gestió de les activitats extraescolars. Totes les activitats tenen el vistiplau de l’AFA i l’aprovació del Consell Escolar.

COM CONTACTAR AMB NOSALTRES:

Per qualsevol dubte o pregunta podeu:

· Trucar al 671 248 362 (de dilluns a divendres de 9 a 19h) sinó hi ha servei telefònic envieu un WhatsApp.

· Enviar un correu a: admistracio@ambitescola.cat

COM ENS INSCRIUREM?

· Els alumnes que ja estiguin fent activitats extraescolars durant el curs 19-20 AUTOMÀTICAMENT quedaran inscrits pel curs 20-21 amb el descompte de 5€ a la quota de setembre. En cas que no vulguin continuar , heu d’enviar un correu electrònic a administracio@ambitescola.cat i notificar la baixa abans del 19 d’agost.

· Per a formalitzar el procés de les NOVES inscripcions podeu fer-ho amb el FORMULARI ONLINE que trobareu a www.artiesport.cat a l’apartat INFOFAMÍLIES.

· De manera excepcional, també es podrà donar el full d’inscripció a la coordinadora (de 9 a 9.15h al menjador).

DATES D’INSCRIPCIONS:

· Per tal de coordinar que l’inici de les activitats es pugui dur a terme en les dates previstes, és important que realitzeu les NOVES inscripcions abans del 19 d’agost de 2020.

· Totes les NOVES inscripcions que s’hagin entregat abans del 30 de juny de 2020) tindran un descompte de 5€ a la quota de setembre de 2020.

· Les activitats de tarda tenen una durada d’una hora i quinze minuts, però el preu de totes les activitats inclou un quart d’hora de monitoratge, durant el qual les nenes i els nens berenen, es preparen per les activitats extraescolars i fan una petita pausa entre l’activitat escolar i l’extraescolar. Per tant, l’horari de les activitats extraescolars serà de 16.30h a 18h.

NOUS USUARIS:

1.- Per formalitzar el procés d’inscripció ho podeu fer amb el formulari on-line que trobareu a l’apartat INFOFAMÍLIES de la web www.artiesport.cat.

2.- Com a nous usuaris de l’INFOFAMÍLIES haureu d’accedir-hi (sense introduir cap e-mail ni cap paraula de pas) clicant sobre la tecla verda ENTRAR.

3.- A la següent pantalla haureu de clicar sobre la icona NOVES INSCRIPCIONS D’ACTIVITATS (no detectarà cap alumne) i heu de clicar CONTINUAR.

4.- Escolliu ESCOLA JUNGFRAU i a partir d’aquest moment ja podeu començar a introduir les vostres dades. Quan finalitzeu el procés i haguem validat les vostres dades, us arribarà un correu notificant-vos que la inscripció ha estat realitzada.

INICI I HORARIS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

· L’1 de setembre de 2020 l’activitat “Futbol competició” començarà a les pistes de l’escola Jungfrau.

· La resta d’activitats extraescolars començaran el primer dia d’inici del curs.

· Els alumnes de P3 podran iniciar les activitats extraescolar l’1 d’octubre.

· Totes les activitats extraescolars s’allargaran fins l’últim dia del curs 2020-21.

· Les activitats d’extraescolars faran les festes de lliure disposició de l’escola on es realitza l’activitat.

· Durant la JORNADA INTENSIVA d’horari escolar el monitoratge s’amplia des de de la sortida del menjador (15.30h) fins l’inici de les activitats extraescolars (17h) sense cost afegit els dies que l’infant té extraescolars).

QUORUM:

· Per iniciar totes les activitats caldrà un nombre mínim de 8 inscrits.

· Per al correcte funcionament de les activitats s’adequarà el nombre màxim d’inscrits (segons activitat).

· Les activitats amb places limitades, es respectarà l’ordre d’INSCRIPCIÓ CONFIRMADA i s’obrirà llista d’espera si se supera.

MOSTRA/FESTIVALS:

· A principis de febrer i a final de curs es lliurarà a tots els nens i nenes un informe de l’activitat.

· El mes de desembre es fan les jornades de PORTES OBERTES. Coincidint amb l’horari de l’activitat, s’obren els espais/aules 30min abans d’acabar per mostrar el que fan. En finalitzar el curs s’organitza la FESTA DE LES EXTRAESCOLARS en la que tots els familiars hi són convidats a gaudir dels aprenentatges que han fet tots els nens i les nenes (normalment és un diumenge de la primera quinzena de juny).

· Algunes activitats tenen festivals, concursos i/o mostres durant el curs.

QUOTES:

· La quota de les activitats extraescolars es cobrarà de l’1 al 5 del mes en curs, per tant, el 1r pagament de les quotes d’extraescolars es realitzarà de l’1 al 5 de setembre.

· En cas d’activitats esporàdiques (acollida matinal, canguratge,…) el pagament s’efectuarà allà mateix.

COM DONAR DE BAIXA UNA ACTIVITAT?

Per a donar de baixa una activitat s’haurà de notificar per correu a administracio@ambitescola.cat, abans de finalitzar el mes en curs. Des d’Àmbit Escola volem fer saber a les famílies que en tot moment seguirem les normes i indicacions que determini el Departament de Salut i el Departament d’Ensenyament per garantir la seguretat dels nostres infants. Totes les activitats quedaran condicionades a l’actualitat del moment.