Les activitats estan obertes a tots els nens i nenes del poble. Per aquells que no siguin alumnes de l’escola Tiziana ni del Lola Anglada de Tiana, hauran de pagar una matrícula anual per poder apuntar-se.

Totes les activitats tenen el vist-i-plau de l’AMPA i l’aprovació del Consell Escolar.

COM ENS HI INSCRIUREM?

NOVETAT CURS 2020-21: Els alumnes que ja estiguin fent activitats extraescolars amb Àmbit Escola (Arts plàstiques i Robòtica) durant el curs 19-20 AUTOMATICAMENT* quedaran inscrits pel curs 20-21. En cas que no vulguin continuar , teniu que enviar un correu electrònic a administracio@ambitescola.cat i notificar la baixa abans de finalitzar el curs 19-20.

(*)L’activitat de natació s’ha de fer la inscripció, no és automàtica

Per a formalitzar el procés de noves inscripcions podeu fer-ho amb el FORMULARI ON-LINE que trobareu a www.artiesport.cat a l’apartat INFOFAMÍLIES o clicant al botó «APUNTA’T» que trobareu a sota de cada descripció d’activitat.

DATES D’INSCRIPCIONS:

 • Per tal de coordinar que l’inici de les activitats es pugui dur a terme en les dates previstes, és important que realitzeu la inscripció abans del 19 d’agost de 2020.
 • Totes les inscripcions que s’hagin entregat abans de finalitzar aquest curs (30 de juny de 2020) tindran un descompte de 5€ a la quota de setembre de 2020.

NOUS USUARIS:

 1. Per formalitzar el procés d’inscripció ho podeu fer amb el formulari on-line que trobareu a l’apartat INFOFAMÍLIES de la web www.artiesport.cat o clicant al botó «APUNTA’T» que trobareu a sota de cada descripció d’activitat.
 2. Com a nous usuaris de l’INFOFAMÍLIES haureu d’accedir-hi (sense introduir cap e-mail ni cap paraula de pas) clicant sobre la tecla verda ENTRAR.
 3. A la següent pantalla haureu de clicar sobre la icona NOVES INSCRIPCIONS D’ACTIVITATS (no detectarà cap alumne) i heu de clicar CONTINUAR.
 4. Escolliu ESCOLA TIZIANA i a partir d’aquest moment ja podeu començar a introduir les vostres dades. Quan finalitzeu el procés i haguem validat les vostres dades, us arribarà un correu notificant-vos que la inscripció ha estat realitzada.

DATES D’INICI DE LES ACTIVITATS:

 • L’1 de setembre de 2020 l’activitat “Futbol competició” començarà a les pistes de l’escola
 • La resta d’activitats extraescolars començaran el primer dia d’inici del curs, menys la piscina que començarà a l’octubre.
 • Els alumnes de P3 podran iniciar les activitats extraescolar21 de setembre de 2020

TRASLLATS:

 • Els alumnes que facin extraescolars a l’escola Lola Anglada de Tiana, els monitors d’Àmbit Escola els aniran a buscar a l’escola a les 16.15h, estaran un quart d’hora per a berenar i cap a les 16.30h faran l’acompanyament fins a l’escola Lola Anglada de Tiana.
 • Aquests alumnes s’hauran de recollir quan acabi l’activitat a l’escola Lola Anglada de Tiana.

DATES GENERAL:

 • Totes les activitats extraescolars s’allargaran fins l’últim dia del curs 2020-21
 • Les activitats d’extraescolars faran les festes de lliure disposició de l’escola on es realitza l’activitat.

QUORUM:

 • Per iniciar totes les activitats caldrà un nombre mínim de 8 inscrits.
 • Per al correcte funcionament de les activitats s’adequarà el nombre màxim d’inscrits. (segons activitat)
 • En algunes activitats les places son limitades i es prioritzarà per ordre de pagament de matrícula.

QUOTES:

 • La quota de les activitats extraescolars es cobrarà de l’1 al 5 del mes en curs, per tant, el 1r pagament de les quotes d’extraescolars es realitzarà de l’1 al 5 de setembre.
 • En cas d’activitats esporàdiques el pagament s’efectuarà en efectiu.

COM DONAR DE BAIXA UNA ACTIVITAT?

Per a donar de baixa una activitat s’haurà de notificar per correu a administracio@ambitescola.cat, abans de finalitzar el mes en curs.

Acollida matinal

En aquest espai de temps es faran diverses activitats lúdiques, a on els nens i les nenes podran gaudir d’un espai d’esbarjo amb diferents recursos.

 • Adreçat a alumnes de: P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è.
 • Dies activitat: deDILLUNS a DIVENDRES de 7.45 a 8.45h (1 hora) o de 8.15 a 8.45h (mitja hora).
 • Preus:
Quota mensual½ hora1 hora
Setembre11,50€/mes20,20€/mes
d’Octubre a Juny20,10€/mes39,90€/mes
Usuari esporàdic2,25€/dia2,25€/dia

Les inscripcions a l’acollida matinal es faran directament a Euma Serveis escolars.