L'equip

Projecte educatiu Art i Esport

El nostre objectiu principal és proporcionar a les escoles i a les famílies un projecte educatiu diversificat i enriquidor per als infants fora de l’horari escolar. Aquest projecte té com a finalitat complementar l’educació formal i fomentar el desenvolupament integral dels estudiants en àrees com l’esport, les arts, la tecnologia.

El nostre projecte educatiu està dissenyat tenint en compte les necessitats i interessos dels infants i busca ampliar les seves habilitats i coneixements en àrees que sovint no es treballen amb profunditat dins de l’horari escolar convencional.

Per aconseguir aquest objectiu oferim una ampla varietat d’activitats educatives que es poden adaptar a diferents edats i nivells de desenvolupament dels infants. Algunes de les activitats més comunes que es poden trobar en aquest tipus de projecte educatiu són:

Esports: S’ofereixen activitats com el futbol, el bàsquet, el karate, entre d’altres. Aquestes activitats tenen com a objectiu fomentar l’activitat física i la vida saludable, així com promoure el treball en equip i la disciplina.


Arts: S’inclouen activitats com la música, el teatre, la dansa i el dibuix. Aquestes activitats fomenten la creativitat, l’expressió artística i la confiança en un mateix. També poden ajudar als estudiants a desenvolupar habilitats de comunicació i treball en equip.


Tecnologia: Es realitzen tallers de robòtica. Aquesta activitat permet als infants familiaritzar-se amb les noves tecnologies i desenvolupar habilitats necessàries per al segle XXI, com ara la resolució de problemes i la pensament crític.

A més de les activitats específiques, l’empresa d’extraescolars pot incloure altres elements en el seu projecte educatiu, com ara excursions, visites a museus i col·laboracions amb altres entitats o professionals relacionats amb les àrees d’interès dels estudiants.

En resum, el nostre projecte educatiu té com a finalitat complementar l’educació formal i proporcionar una àmplia gamma d’activitats enriquidores als infants, amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament integral dels infants i preparar-los per afrontar els reptes del segle XXI.